OVER HAAVENS

VAN GOEDEN
HUIZE

Aangenaam

WIJ ZIJN HAAVENS

Een professionele vastgoedmanager, verantwoordelijk voor het beheer van een woningportefeuille van circa 1.800 binnenstedelijke huurwoningen in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Wij zijn trots op onze portefeuille met karaktervolle, veelal historische panden. Stadskernen geven we een kwaliteitsimpuls door met elkaar de hoogste service, kwaliteits- en duurzaamheidsstandaarden na te streven en slimme investeringen te doen. Zo willen wij de beste huismeester zijn die onze huurders zich maar kunnen wensen. Haavens, van goeden huize.

Werkwijze

Vastgoed

Door slim in ons vastgoed te investeren bouwen wij aan kwalitatief hoogwaardige woningen; moderne, stijlvolle en comfortabele appartementen die dankzij de genomen duurzaamheidsmaatregelen en gedegen technisch onderhoud ook nog eens zeer toekomstbestendig zijn.

Werkwijze

Huurders

Onze huurders staan op nummer één: bij Haavens doen wij er alles aan om hen een fijn thuis in de stad te bieden. Wij zijn trots op onze woningen en hebben er alle vertrouwen in dat onze huurders er goed op passen. Op onze beurt beloven wij als Haavens goed op onze huurders te passen: wij willen een goede huismeester zijn. Hiervoor werken wij samen met vaste partners die hetzelfde doel nastreven.

Kernwaarden

→ Daadkrachtig – Wij wachten niet af, maar ondernemen actie om onze doelen te bereiken.

→ Trots – Onze portefeuille staat als een huis. Door de karaktervolle, veelal historische panden goed te onderhouden en beheren dragen we bij aan de kwaliteit van de stad – en daar zijn we dan ook weer trots op.

→ Geïnspireerd – Met een flinke dosis energie en positivisme brengen wij creatieve en vernieuwende ideeën tot leven.

→ Zorgzaam – Wij zijn proactief in het identificeren van probleemsituaties, met een vindingrijke en empathische houding zoeken we naar een oplossing. Daarnaast verdient ook de tevreden huurder onze aandacht. Wij communiceren helder, snel en transparant. Ons contact kenmerkt zich door een persoonlijke benadering.

→ Toekomstgericht – Onze focus ligt op de toekomst, wij zijn continu op zoek naar manieren om duurzaam waarde toe te voegen aan het vastgoed in onze portefeuille.

→ Integer – Wij zijn eerlijk en houden vast aan onze normen en waarden, ook als deze van buitenaf onder druk staan. Over ons gedrag en keuzes kunnen we te allen tijde verantwoording afleggen.

Download hier
de Haavens
werkwijze

Duurzaamheid

THUIS VAN DE
VOLGENDE GENERATIE

Duurzaamheid speelt bij Haavens een belangrijke rol. We leveren graag een bijdrage aan het woningaanbod in mooie steden en zijn bereid te investeren in oudere, leegstaande panden om die op een moderne en duurzame manier te renoveren. Op het moment dat Haavens woningen bij leegstand grootschalig gaat renoveren, wordt er in duurzaamheid geïnvesteerd. LED-verlichting, isolatiewanden, HR++ glas, dak- en vloerisolatie en HR-ketels behoren tot de standaardspecificaties bij een verbouwing.

Inmiddels heeft Haavens al meer dan zevenentwintig procent van de woningportefeuille op duurzame wijze gerenoveerd. Zo realiseren we niet alleen meer woningaanbod, maar zorgen we ook voor een duurzamere manier van wonen.

Ook jij kan een steentje bijdragen, door zo duurzaam mogelijk in jouw woning te leven. Voor tips verwijzen we je graag naar My Rental Guide.

Klachten

Overlast, onderhouds- of communicatieproblemen: soms gaat er iets mis. Heb je een klacht over Haavens of één van haar samenwerkingspartners? Laat het ons weten. Graag gaan we samen op zoek naar een passende oplossing.