HUURDERS

WAT KAN HAAVENS VOOR
JOU BETEKENEN?

Contact

Wat kan Haavens voor jou betekenen?

Haavens wil jou een fijn thuis bieden. Een modern, stijlvol en comfortabel huis dat dankzij de genomen duurzaamheidsmaatregelen en gedegen technisch onderhoud ook nog eens zeer toekomstbestendig is. En het allerbelangrijkste, wij willen de beste huismeester zijn die jij je maar kunt voorstellen. Hiervoor werken wij samen met vaste partners die dezelfde doelen nastreven. Wij nemen onze verantwoordelijkheid, lossen problemen samen op en bouwen aan langetermijnrelaties met transparante en persoonlijke communicatie.

Vastgoedbeheerder

Voor het dagelijks onderhoud werken wij samen met een vastgoedbeheerder. Heb je een vraag, opmerking, of is er een probleem?

De vastgoedbeheerder staat voor je klaar met vragen over (financiële) administratie, verhuur of in het geval van (technische) calamiteiten. De contactgegevens vind je op onze website of in Mijn Haavens Service.

Hoen Haavens

DOWNLOAD HIER
DE HAAVENS
MY RENTAL GUIDE

Klachten

Juiste adres

Haavens heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Wij doen er dan ook alles aan om jou als huurder goed en snel te helpen. Toch kan het voorkomen dat je niet tevreden bent of dat je een klacht hebt. Bijvoorbeeld over overlast van jouw buren of omgeving, over onderhoud in en om de woning of over een van onze medewerkers. Je kunt deze klacht dan kenbaar maken via Mijn Haavens Service.